ungefär som när man tappat sexlusten...

Jag har inte bloggat på ett tag, då det inte har känts bra. Lusten är liksom borta., ungefär som när man har tappat sexlusten, man vill verkligen men har helt enkelt ingen ork och viljan till det finns inte där. Det har även hänt lite saker i familjen, i mitt eget lilla privatliv, med vänner och boysen är en helt lång historia för sig. Behöver jag gå in på detaljer? Nej!

Så, vad har hänt under veckans gång. Det har varit skola och det märks tydligt att jag inte är en morgon människa längre. Jag älskar att sova ( vem gör inte det? ) Jag har varit sjukligt trött. det märkte min vän som var här i fredags på kvälls/natt besök. Jag har också varit och shoppat lite med mamma och mina två systrar. Köpte en väska och lite annat smått och gott. Väskan gick förövrigt sönder innan jag ens hunnit använda den, mycket dåligt. Så det var bara att åka dit igen och lämna tillbaka den. Jag har även ätit  "middag" tillsammans med en annan vän. ( det blev donkan, men lika gott för det ), sen använde han mig som smakråd. Det är ju alltid lika roligt att känna sig behövd.

Och nu till det bästa, jag har kommit en vän mycket nära. Jag älskar henne, här behövs inga boys, jag har henne. ( nej, jag är inte lesbisk ). Vi går i samma klass och skolan blir så mycket roligare när man är med henne. Hon finns alltid där för en och ja, vad ska jag säga? Hon är helt enkelt bäst, vi är bäst. Hon är min bästa vän.  Och ja, jag tycker fortfarande om att använde ordet bästa vän. Det känns naturligt och ja, hon är ju det? Så varför inte. 

Jag har även börjat prata om att flytta hemifrån, det känns rätt och naturligt det med. Även om det inte kommer ske inom de två närmsta åren men endå. Jag pratar om det i alla fall. Det kommer bli så nu när familjen ska ändras, nu när vi kanske tar ett steg mot något "nytt". Mer kan jag inte säga och det är inte lönt att ni frågar om vad det är. Jag kommer vara tyst som en mus till jag vet hur det blir.

Ja, det blev ett litet rörigt inlägg kanske vissa tycker, men det är så jag är just nu. Lite sådär flummig och rörig. Dock inte bara på ett negativt sätt. Jag har mycket mer att berätta men nu ska jag fortsätta att göra vid mig, lite kläder på kroppen skulle inte skada. Puss!

RSS 2.0